PDV:0,00

Ušteda:0,00

Ukupno:0,00

Vaša korpa je prazna!

Uslovi isporuke

Isporuka u Srbiji

 

Naše pošiljke u Srbiji šaljemo kurirskom službom AKS I BEX EXPRES.

 

Uobičajeno vreme dostave je 7 (sedam) radnih dana od trenutka poručivanja. Na našim stranicama i u potvrdi porudžbine, radi Vaše orijentacije, stoji vremenski rok unutar kojeg Vaš proizvod treba stići na adresu. Taj je rok naša procena koja se temelji na dosadašnjem iskustvu i uobičajenom roku isporuke.

 

Međutim, period potreban za izradu i dostavu može varirati te je vreme isporuke navedeno samo indikativno. Mi ćemo se potruditi da dostavimo proizvod u navedenom roku, ali ne snosimo odgovornost ako se porudžbina ne dostavi u navedenom roku.

 

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 17:00 sati.

 

Ukoliko primalac nije na adresi, a po prijemu obaveštenja o pokušaju dostave, kurirsku službu možete nazvati na broj koji će biti naveden na obaveštenju i dogovoriti se o mestu i vremenu dostave koje Vam najviše odgovara.

 

Ako propustite preuzeti porudžbinu od strane dostavne službe svojom vlastitom krivicom, Ella Bache nije dužan refundirati Vam plaćeni iznos proizvoda i dostave.

 

Sve artikle pakujemo u originalnu, zaštićenu ambalažu kurirske službe, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali.

 

Status pošiljke možete proveriti pozivom na info telefon +381 15600600 u periodu od 09-16h svakog radnog dana.

 

Cena isporuke je 300 rsd.