PDV:0,00

Ušteda:0,00

Ukupno:0,00

Vaša korpa je prazna!

O nama

citationen.png

Kompanija Sephora Lek d.o.o. postoji više od 23 godine u Srbiji. Generalni je uvozik i distributer vodećeg Francuskaog brenda Ella Bache.

Odlikuje nas visok nivo profesionalizma, izvanredan kvalitet proizvoda, o čemu svedoči uspešnost i zadovoljstvo naših klijenata tokom dugog niza godina.

O uspešnosti na našim prostorima svedoče brojne nagrade i priznanja, kao i stotine vernih korisnika ovog brenda čiji se broj svakoga dana uvećava.

Kako bismo na najbolji i najprofesionalniji način odgovorili na poklonjeno poverenje naših partnera i klijenata organizujemo redovno edukacije i seminare u okviru našeg trening centra,pod vođstvom naših sertifikovanih trenera. Takođe postoji mogućnost formiranja jedinstvene, individualne edukacije prema vašim željama i potrebama.

Naš butik nudi širok asortiman postera, displeja, uzoraka, kao i pratećeg materijala kojima možete ulepšati Vaš salon.

Pored brendiranja Vašeg salona, nudimo asistenciju prilikom procene troškova materijala kao i cena tretmana. Postoji mogućnost formiranja posebnih paketa u skladu sa Vašim željama i potrebama.

Ukoliko ste zainteresovani da se upoznate sa našim brendovima kontaktirajte nas i zakažite sastanak. Naš profesionalni tim će sa zadovoljstvom odgovoriti na sva Vaša pitanja i zahteve.

Novo od kraja 2022. godine imamo novotvoren trening centar Vila Lepote u Beogradu, gde mozete probati i videti sve tretmane. Ovaj trening centar je radjen po Francuskim standardima i pruza priliku da naucite praile protkole rada sa Ella Bache proizvodima.