PDV:0,00

Ušteda:0,00

Ukupno:0,00

Vaša korpa je prazna!

Spirulina Green Lift tretman za podizanje kože

Tretman za intenzivan lifting lica

Spirulina Green Lift predstavlja intenzivno korektivni tretman sa izuzetno jakim lifting efektom. Idealan za popunjavanje dubokih bora i nazolabijalnih udubljenja zahvaljujući lifting efektom Spiruline. Njegova efikasnost je dokazana brojnim testovima. Za optimalne rezultate nastaviti sa kursom od 4 tretmana u toku jednog meseca.
Preporučena kućna nega: Serum V-Liftex 14%, Serum Tissulex 14%, Spirulina krema, Spirulina light krema, Spirulina rich krema.

Osobama koje imaju vidljive bore sa ranim opuštanjem kontura lica. Pravi izbor kada želite da popunite duboke bore i nazolabijalne bore dok istovremeno podižete konture lica vraćajući mu zategnut i vidno podmlađen izgled.

Ella Perfekt tretman kreiran po Vašoj meri započinje se koracima uklanjanja šminke i čišćenje kože nakon čega sledi mikro piling kao i opcija za piling koji uglađuje nepravilnosti na koži i znakove starenja. Targetirana procedura - Total Lifting masaža deluje protiv bora i zateže kožu zajedno sa multi korektivnim Magistral Tissulex 14% serumom. Specifična maska - Završni korak za dostizanje perfekcije predstavlja dvostruka maska: patch maska za popunjavanje bora u kombinaciji sa Spirulina Crio preoblikujućom maskom koja u sebi sadrži koncentraciju Spiruline i inkapsuliranog mentola koji su zaduženi za oksigenaciju i učvršćivanje kontura lica.