PDV:0,00

Ušteda:0,00

Ukupno:0,00

Vaša korpa je prazna!

Skinissime Total Lift anti age tretman

Tretman za sve vrste znakova starenja

Skinissime Total Lift predstavlja anti age tretman namenjen klijentima koji žele da umanje znakove starenja. Zahvaljujući specijalnoj formuli sa dijamantskim prahom istovremeno vraća ujednačenost i blistavost tenu. Za optimalne rezultate nastaviti sa kursom od 4 tretmana tokom jednog meseca. 
Preporučena kućna nega: Skinissime dnevna krema, Skinissime noćna krema, Skinissime antirid. 

Klijentima koji imaju oštećenu kožu, gubitak kvaliteta kože kao i gustine, pojavu tamnih fleka, nedostatak ujednačenosti i blistavosti tena. Idealno kada želite tretman za globalno podmlađivanje koji deluje na sve znakove starenja.

Ella Perfekt tretman kreiran po Vašoj meri započinje se koracima uklanjanja šminke i čišćenje kože nakon čega sledi personalizovani mikro piling ili piling za uglađivanje nesavršenosti i znakova starenja. Targetirana procedura - Totalna lifting masaža sa ultra korektivnim Serumom Magistral Tissulex 14%. Specifična maska - Završni korak za postizanje savršenstva dvostruka maska: popunjavanje bora sa Skinissime kremom koja se aktivira sa zagrejanim Qi Gong kuglicama i Magistral krem maskom sa sečuan paprikom i medom koja koriguje ten vraćajući blistavost i podmlađujući lice u svim segmentima.