PDV:0,00

Ušteda:0,00

Ukupno:0,00

Vaša korpa je prazna!

Sensibeautics tretman za osetljivu i kuperoznu kožu

Tretman lica za osetljivu kožu

Tretman za osetljivu i kuperoznu kožu sa mlečnim kokosom ima umirujuće dejstvo i uz pomoć probiotika minimizira crvenilo. Jača prirodnu odbrambenu moć kože i krhke kože čini manje osetljivim. Tretman je idealan za kože sa crvenilom, kože, kuperoznu, sa rozaceom kao i za kožu koja je izložena stresu, toplotnim uticajima ili post-operativnim zahvatima.
Preporučena kućna nega: Krema sa probiotikom, Magistral D-Sensis krema, serum Red fokus.

Osobama sa osetljivom kožom, difuznim crvenilom, rozaceom, reaktivnom kožom. Idealan kada želite da umirite kožu, smanjite reaktivnost i osetljivost, umanjite crvenilo, ujednačite svoj ten.

Ella Perfekt tretman kreiran po Vašoj meri započinje se koracima uklanjanja šminke i čišćenje kože nakon čega sledi enzimski piling sa papainom i aktivira se Ella Bache četkicom za dodatan sjaj. Ciljana procedura Magistral masaža sa Kabuki četkicama, minimalizira crvenilo, formula sa probiotikom. Specifična maska Završni korak za postizanje maksimalnog olakšanja, sveća mlečna kokosova maska, umirujuća infuzija sa borovnicama i rimskom kamilicom. Tretman se zavšava kremom sa probiotikom ili Magistral D Sensis kremom koje su namenjene za osetljivu, kuperoznu i reaktivnu kožu.