PDV:0,00

Ušteda:0,00

Ukupno:0,00

Vaša korpa je prazna!

Pur Aromatics tretman protiv nepravilnosti i akni

Tretman protiv nepravilnosti

Tretman koji pruža dubinski detoks ostavljajući kožu savršeno čistom. Idealna za sve klijente koji imaju nepravilnosti i akne koje žele da očiste i povrate koži kiseonik i savršenu blistavost bez akni i nepravilnosti. Kombinacija protokola čišćenja lica sa anti age maskom, idealno za masnu kožu kod odraslih.
Preporučena kućna nega: Serum Magistral Sebatics 20,7%, Intex II krema za masnu kožu, Intex II maska za masnu kožu, Detox krema, Piling za T zonu, Korektor Pure Focus 19,3%.

Za klijente koji imaju masnu kožu, kožu sa nepravilnostima (aknama, mikrocistama, komedonima). Pravi tretman kada želite dubinsko čišćenje kože i lečenje akni kao i svih vrsta lokalnih nepravilnosti.

Ella Perfekt tretman kreiran po Vašoj meri započinje se koracima uklanjanja šminke i čišćenja koji nakon toga prati Magistral Neoperfect piling sa jabukovim sirćetom koji pročišćava, uglađuje kožu i uklanja nepravilnosti. Targetirana procedura - Magistral masaža sa Kabuki četkicama za drenažu sa pročišćavajućim multi korektorom ekstrakta semena grejpa. Specifična maska - Završni korak za postizanje savršenstva, krio preoblikujuća maska sa Spirulinom i inkapsuliranim mentolom, pojačavajući efikasnost kreme Intex II za masnu kožu, koja predstavlja ikonsku kremu Madam Ella Bache. = Kod mladih koža umesto Spirulina crio lifting maske koristi se Intex II apsorbentna maska sa majčinom dušicom i cinkom koja je neizostavni deo u borbi protiv akni.