PDV:0,00

Ušteda:0,00

Ukupno:0,00

Vaša korpa je prazna!

Hydra Repulp tretman za hidrataciju lica

Tretman lica za intenzivnu hidrataciju

Tretman za hidrataciju intenzivno puni kožu vlažnošću zahvaljujući koncentraciji hijaluronske kiseline. Za samo 60 minuta koža obnavlja i hidrira čak i izuzetno dehidriranu i devitaliziranu kožu. Preporučuje se u svim starsonim dobima za odlaganje starenja i očuvanje jedre kože. Tretman ponoviti kada koža to zatraži: osećaj zatezanja, fine bore nastale od dehidratacije, siv i umoran ten, hronična dehidratacija.
Preporučena kućna nega: Hidranta krema sa hijaluronom, Hidrantna bogata krema sa hijaluronom, Serum Hidra Cellular 6,7%.

Osobama sa dehidriranom kožom i hroničnom dehidratacijom, sa finim linijama i gubitkom tonusa. Idealan kada želite dubinski da hidrirate kožu, tonirate i učinite je jedrom.

Ella Perfekt tretman kreiran po Vašoj meri započinje se koracima uklanjanja šminke i čišćenje kože praćen pilingom koji štiti sjaj kože sa vitaminima i antioksidansom likopenom ekstakovanim iz organskog paradajza. Targetirana procedura - Magistralna masaža kabuki drenažnim četkicama, hidrira, čini kožu jedrom i tonira je. Specifična maska - Finalni korak za postizanje maksimalne hidratacije i obnavljanja, Magistral Intex maska 43,3% formirana kao druga koža napravljena od bioceluloze od kokosove vode, dubinski hidrira, puni i deluje umirujuće na kožu.