PDV:0,00

Ušteda:0,00

Ukupno:0,00

Vaša korpa je prazna!

Hydra Repulp Fresh tretman za osveženje i hidrataciju

Tretman lica za osveženje i hidrataciju

Tretman za hidrataciju i dubinsko uklanjanje nečistoća i zagađenja, ispunjava kožu svežinom vraćajući blistavost tena. Za 60 minuta koža je odmašćena zahvaljujući aktivnom uglju i voćnim kiselinama na buble pucketavoj masci, intenzivno hidrira kožu koktelom od jabuke, lubenice, sočiva i hijaluronske kiseline.
 
Preporučena kućna nega: Hijaluron Jelly krema, Serum magistral Hidra Cellular 6,7%, Pilot buble maska sa aktivnim ugljem.

Osobama sa dehidriranom, kombinovanom kožom, sivim i sumornim tenom. Idealan za klijente koji žele da hidriraju kožu dok je istovremeno dubinski čiste od zagađenja, čineći je jedrom i blistavom.

Ella Perfekt tretman kreiran po Vašoj meri započinje se koracima uklanjanja šminke i čišćenje kože praćen svežim i blistavim penastim pilingom zahvaljujući mikro proteinima i antioksidansom likopenom ekstakovanim iz organskog paradajza. Specifična maska - Intervencija blistavosti sa aktivnim ugljem i voćnim kiselinama limuna, narandže i borovnice uklanja sve nečistoće. Targetirana procedura - Dvostruka hidratantna opuštajuća masaža sa Oleo Balzamom namenjenim za dehidrirane kože, koncentrovan sa susamovim uljem, sečuan paprikom i omega kiselinama.