PDV:0,00

Ušteda:0,00

Ukupno:0,00

Vaša korpa je prazna!

Ella Perfect GLOW novi tretman

Tretman za prosvetljenje lica

Tretman sa potpisom madam Ella Bache kreiran je sinergijom hranljivih nutrijenata koji su ekstrakovani iz paradajza, omogućavajući blistav ten i potpuno glatku teksturu kože. Daje efekat nove kože i pruža zaštitu od antioksidanata. Pogodno za sve tipove kože. 
Preporučena kućna nega: Tomato original krema,  Tomato gel piling, Tomato enzimski piling, Ella četkica.

Osobama koje imaju siv beživotan ten sa znakovima umora, nezdrav ten, oštećena koža, nakon izlaganja suncu, nakon akni, kao i nakon operacija. Pravi izbor kada želite maksimalan sjaj, efekat potpuno nove kože, značajno umanjeni znakovi umora. Tretman koji duboko regeneriše kožu sa uglađenim i podignutim konturama.

Ella Perfekt tretman kreiran po Vašoj meri započinje se koracima uklanjanja šminke i čišćenje kože nakon čega sledi savršen piling koji daje efekat nove kože sa šećerom i paradajzom. Targetirana procedura - Prosvetljujuća masaža sa Tomato masaž gelom kojoj je prethodila aktivacija multi korektivnog Magistral Tissulex 14% seruma sa visoko kvalitetnim četkicama za modelovanje. Ova masaža uništava sve znakove umora i oštećenja obezbeđujući maksimalan sjaj tena. Specifična maska - Tomato peel off maska za uglađivanje tena oslobađa od svih znakova umora sa izuzetno jakim efektom uglađivanja zahvaljujući alginatima i pirinčanom prahu. Masaža se kombinuje sa masažom temena ili ruku u skladu sa Vašim izborom.