PDV:0,00

Ušteda:0,00

Ukupno:0,00

Vaša korpa je prazna!

Detoks tretman za dubinsko čišćenje lica

Tretman lica za kožu u zagađenom i stresnom okruženju

Tretman za dubinski detoks kože koji ostavlja ten savršeno čistim i blistavim. Idealan za klijente kojima je potreban detoks kako bi se vratio koži potreban kiseonik kao i blistavost, čistoća i uglađen ten. Tretman daje posebne benefite klijentima koji vole noćni život, žive u zagađenom ili stresnom okruženju, kao i prilikom promene godišnjih doba - posebno u proleće kada se u koži nalaze svi toksini sakupljeni tokom zimskog peroda.
Preporučena kućna nega: Detox krema, Spirulina lifting krema. 

Osobama čija je koža ugušena toksinima, zagađenjem i tragovima polena. Posebno pogodan kada želite da minimizirate pore i dubinski očitite i detoksikujete kožu, ostavljajući čist ten u koji prodire kiseonik sa značajno uglađenom teksturom kože.

Ella Perfekt tretman kreiran po Vašoj meri započinje se koracima uklanjanja šminke i čišćenje kože nakon čega sledi piling za detoksikaciju sa pirinčanim prahom, limunskom travom i 16 aromatičnih ekstrakata. Ciljana procedura Magistralnom masažom kabuki četkicama za drenažu vrši se detoks sa proizvodima koji u sebi sadrže ekstrakt semena grejpfruta, 16 aromatičnih ekstrakata i cinkom. Specifična maska predstavlja završni korak za postizanje savršenstva, krio maska sa spirulinom i inkapsuliranim mentolom, čisti kožu, vraća joj kiseonik i daje lifting efekat čineći je čvršćom i savršenom.